DE COLLECTIE VAN CKS


Het kinderkledingmerk CKS is een origineel en hip merk met een urban randje. Het merk heeft kleding voor stoere jongens en meiden van 3 tot 12 jaar. De items van CKS bevatten veel gave prints en zijn er in mooie kleuren. CKS staat daarnaast vooral bekend om haar mooi uitgewerkte details. Elke collectie is weer een feestje! Toen we hoorde dat de nieuwe collectie in de winkels en webshops te vinden was, waren we dan ook razend enthousiast. Terwijl wij nog in warme winterjassen lopen en de perfecte kerstoutfit bij elkaar zoeken, kun je namelijk nu al genieten van de SS15 collectie van CKS. De collectie voor meiden bestaat uit veel crèmekleurige items die van soepele stoffen zijn gemaakt met hier en daar een glittertje, zoals lieve vesten en zwierige jurkjes en rokjes. Wij zien onze meisjes nu al in een CKS item op een zonnige dag in het park, maar sommige kledingstukken kunnen ook nu al gedragen worden! De jongenscollectie bestaat uit stoere items met grijs als hoofdkleur en rood en blauw als bijkleuren. Wij zijn helemaal fan van de coole t-shirts met prints als een hond of camera. Maar ook het blauwe colbert is een echte musthave! Wat overigens ook goed te dragen is tijdens de feestdagen. Naast de nieuwe collectie heeft de webshop Kixx-online ook hele leuk sale items van CKS (met wel 40% korting!) Deze sale items mag je ook zeker niet missen, want er zitten nog zat leuke dingen tussen! Shop dus snel de nieuwe collectie en/of de sale items van CKS via Kixx-online! Heel veel shopplezier.

Shop de collectie van CKS via deze link.

93880a_cks-jurk

93862a_cks-blouse 93865a_cks-rokje 93890a_cks-overhemd 93889a_cks-grey-broek-boy 93895a_cks-colbert-boy 93892a_cks-shirt

Klik hier om de CKS collectie te shoppen bij Kixx-online!

Wat vinden jullie van de CKS items?

 

Tags: , , ,