PEPPER IN ROCK YOUR KID


Unisex kleding. Wij vrouwen hullen ons ineens in boyfriend jeans en oversized sweaters en jassen. Onze mannen wurmen zich voortaan in skinny’s. Sneakers zijn hot en helemaal unisex en ook onze kinderen mogen lekker hetzelfde gekleed gaan. Ik hou ervan! Leggings voor jongens, baggy broekjes voor meisjes. De tijd van roze prinsessen voor meisjes en auto prints voor jongens is echt voorbij. Natuurlijk mag er best een prinsessen jurk en tutu rok in de kast van dochterlief hangen. Meerdere zelfs in Pepper’s geval en ook daar hou ik van. Maar juist de combinatie of variatie maakt het zo leuk. De ene dag is Pepper een meisje meisje, de volgende dag een stoer ’chickie’. En vandaag is dit laatste het geval.

Het shirt dat Pepper draagt is van Rock Your Kid (onderdeel van Rock Your Baby) en is officieel een jongensshirt. Maar ik vond de print zo leuk en zeker ook geschikt voor meisjes. Het Australische merk staat bekend om hun mooie en leuke prints. Ze werken ieder seizoen samen met verschillende designers om vervolgens tot een geweldige collectie te komen. Mooie all over prints, geweldige illustraties en fijne stofjes. For kids who demand to be noticed! Dat klinkt toch al geweldig?!

Vandaag heb ik het shirt gecombineerd met een legging van Mini and Maximus, een mooi antraciet vest van Limited by Name it en old school Stan Smith Adidas sneakers. Eigenlijk vrijwel helemaal unisex.

De poster die ik bij deze blog gebruikt heb, hebben jullie al eens eerder voorbij zien komen. Omdat er toen heel wat reacties volgden waar deze vandaan kwam, hierbij het antwoord.. van Monominiprints. De poster is via online shops alleen in klein formaat te krijgen maar voor speciale verzoeken kun je direct bij hen terecht. Check de instagram pagina voor meer info en nog veel meer moois. En ook al zo heerlijk unisex 😉

Shop hier het leuke shirt van Rock Your Kid.

WILDBOYS#6

WILDBOYS#2

WILDBOYS#3

WILDBOYS#4

WILDBOYS#8-001

WILDBOYS#5

WILDBOYS#1

Klik hier om het Rock Your Kid shirt te shoppen!

 

Wat vinden jullie van Pepper’s outfitje?

 

Tags: , , , ,