SCOTT IN ROCK YOUR KID


Wauw, wij hebben er een nieuwe favoriet bij! Namelijk het Australische merk Rock Your Kid. Het merk gelooft dat kinderen al op jonge leeftijd een eigen stijl hebben en maakt dus ook items die kinderen graag aan willen. De kleding staat voor plezier, onschuld en de verbeelding van je kindje en is van goede kwaliteit. Wij zijn om! Scott draagt vandaag een onwijs leuk shirt van Rock Your Kid gecombineerd met een stoere grijze spijkerbroek van Sevenonseven en een warm vest van H&M. De leuke Molo muts maakt de look af. Ben je nieuwsgierig naar de rest van de Rock Your Kid collectie? Ga dan snel naar de webshop. Have a funny day!

Shop het coole Rock Your Kid shirt via de webshop.

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-43

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-45

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-50

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-51

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-47

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-46

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-49

Klik hier om alle leuke Rock Your Kid items te shoppen!

 

Wat vinden jullie van het Australische merk?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,