NANNA IN LUIPAARD JOGGING VAN LITTLE PIECES


Het merk Pieces ken je vast wel, maar Pieces heeft ook een kinderkledinglijn! Little Pieces is de lijn voor meiden en voor jongens hebben ze een kinderkledinglijn genaamd: LP Boys. Voor zowel jongens als meisjes zijn er heel veel hippe items te vinden, maar vandaag willen we je graag wat gave items laten zien voor jouw lieve meisje. Vandaag is Nanna gehuld in een outfitje geheel van Little Pieces. Ze draagt een heel gave joggingbroek met ombre effect en luipaard print, een echte eyecather! We hebben de jogging gecombineerd met een warme fleurige sjaal en twee shirtjes over elkaar heen in zwart en roze. Wij vinden het merk ontzettend leuk! Wat vinden jullie van Little Pieces?

Shop de hippe joggingbroek bij Little Pieces!

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-35

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-36

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-37

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-40

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-38

Kindermodeblog kinderkleding mode kids fashion jongens meisjes-39

Klik hier om de panter jogging te shoppen!

 

Wat vinden jullie van Little Pieces?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: