JAZZ-LYNN IN ROOD PICNIK JURKJE


Het merk Picnik Barcelona is echt een super cool merk met mooie items, maar nog vrij onbekend in Nederland. Daarom gaan we er de komende tijd wat vaker over bloggen, want het is gewoon erg tof! Vandaag willen we dan ook het outfitje van Jazz-Lynn laten zien waarbij ze een ontzettend lief jurkje met indianen tentjes print van Picnik Barcelona draagt. Daarover heen draagt ze een mooi gebreid vestje van Retour met gouden lurex draad, wat zorgt voor een feestelijke look. Om het af te maken een warme panterprint legging van H&M. Wat vinden jullie van Jazz-Lynn’s look? Perfect voor een dagje school, maar ook voor de feestdagen toch? Wij worden er in ieder geval helemaal vrolijk van! Have a nice day!

Klik hier meer te zien van Picnik Barcelona

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-122

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-127

 

 

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-124

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-123
Klik hier om naar de site van Picnik Barcelona te gaan

Wat vind jij van dit rode jurkje?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,