RAINE KINDERCOLLECTIE


There’s a new webshop in town, genaamd Raine! Raine is een ambitieus lifestyle merk voor zoals zij zeggen ‘Rocking Ballerina’s’. Dit zijn vrouwen die zich herkennen in een stoere, vrouwelijke stijl; nonchalant, verzorgd, stijlvol en rebels. Naast de damescollectie heeft Raine ook een collectie voor kids tussen de 3 en 12 jaar. Er is een eigenwijze stoere meisjescollectie voor de mini-me Rocking Ballerina’s en jongens worden in de Rainecollectie Rocking Brats genoemd.
Achter het kledingmerk zit een leuke geschiedenis. Raine vertelt het verhaal over een jonge Indiaanse Amerikaanse ballerina; Raine Fawler: een professioneel balletdanseres in de jaren zeventig, met een ruige leefstijl. Twee uitersten….. Verliefd op het balletdansen, genietend van muziekfestivals en luisterend naar rockmuziek zocht ze haar identiteit. Door haar rebelse karakter moest ze het dansgezelschap verlaten. Ze ging alleen verder en ontwikkelde haar eigen dansstijl waarmee ze bekend werd als “ the Rocking Ballerina” Een vrouw met een geweldige eigen stijl ; een mix van vrouwelijke elegantie met een rebels rock randje die velen inspireerde…. en zo ontstond het merk Raine. Het merk heeft super leuke items in haar assortiment met t-shirts, sweaters en shawls. De items worden gekenmerkt als comfortabele fits, soepele kwaliteiten en ingetogen kleuren. De afgewassen look zorgt voor een nonchalante uitstraling. Een leuk weetje… de kleding is goed betaalbaar. Dus wil je de kindercollectie of damescollectie zien? Ga dan snel naar de webshop, want Raine is alleen via haar webshop www.raine.nl verkrijgbaar. Veel shopplezier!

10412028_677559599023813_6472836091875991217_n

Klik hier om naar Raine.nl te gaan!