SUPERTRASH EN CAMPINA KOMEN MET UNIEKE KINDERCOLLECTIE

Supertrash en Campina??? Veel verbaasde ‘eerste’ reacties bij het horen van de samenwerking tussen deze twee merken. Maar wie even net een stapje verder denkt, of het verhaal van Olcay Gulsen hoort snapt dat dit een geweldig en vernieuwend initiatief is! Als ondernemer en kindermode fanaat kan ik niet anders dan dit mooie initiatief toejuichen. Olcay Gulsen noemt de samenwerking met Campina ‘een logische match’: ‘Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk een gezonde levensstijl is voor kids. Deze vormt de basis voor goede schoolprestaties. Supertrash staat voor speelse, fashionable looks en met deze ‘Cool to school’ collectie maken we ons merk in één klap toegankelijk voor een hele schoolgeneratie.’
Vanaf maatje 128 dan hè?! Speciaal voor de samenwerking komt Supertrash nu ook met een jongens collectie en ik weet zeker dat een heleboel moeders een gat in de lucht zullen springen. Echt een te gek initiatief en mooi om te zien dat op deze manier de kinder merkleding van Supertrash toegankelijker wordt voor veel gezinnen en kids.

Ik vroeg aan Olcay nog even wat haar favorieten zijn uit deze collectie, voor meisjes is dat deze rugzak en voor jongens deze sneakers. Mijn favorieten zijn deze trui (die ik ook leuk vind voor meisjes) en de rugzak en deze sweater want de print is erg gaaf!

De ‘cool to school’ items uit deze Supertrash collecties zijn exclusief verkrijgbaar via Eurosparen, voor de helft van de prijs. De kleding is voor zowel meisjes als jongens en verkrijgbaar in de maten 128 t/m 176, de sneakers in maat 34 t/m 39. 

Wat vinden jullie van de samenwerking tussen Supertrash en Campina?

Klik hier om de unieke collectie te bekijken

ST-C#3
ST-C#24

ST-C#15

ST-C#21

GOODIEBAG#1

ST-C#2
Klik hier om de spaar-collectie te bekijken

HANDIG:
Op deze pagina vind je de ‘veelgestelde’ vragen over de Supertrash spaaractie

Wat vind jij van deze unieke Supertrash / Campina collectie?

Tags:

Plaats een reactie