Clarks kinderschoenen


Ik kwam deze Clarks kinderschoenen tegen en met deze schoenen kun je een minimalistische outfit perfect afstylen en zo een eigenzinnige touch geven. Het eerste exemplaar, in trendy american style, draag je onder een strakke skinny jeans met een mooi effen donkere truitje erboven. Het flower paar draag je onder een outfit met antraciet, taupe en pastel kleurige tinten met eventueel een superlichte jeans. En het laatste – meest opvallende – paar, zie ik helemaal voor me bij een jongen met donkere haren, een zwarte strakke jeans met een zwart effen truitje erboven. Het zijn dus allemaal outfits zonder prints.

Clarks_kinderschoenenClarks_kids_kinderschoenenClarks-DESERT-BOOT-BOY-119552_350_A

Klik hier om naar deze Clarks bij Spartoo.nl te gaan

Hoe zou jij deze Clarks combineren?

Tags: , , ,

Plaats een reactie