SEM MET GAVE COLBERT EN SWEATER


Het kinderkleding merk name it is een merk dat wel vaker voorbij komt op Kindermodeblog, omdat het zo lekker betaalbaar is en makkelijk te combineren is. Wist je al dat Name It ook een aparte lijn heeft binnen hun collectie, genaamd Limited by Name It ?! Deze speciale collectie is stylish en meer uitgewerkt. Super leuk dus! Sem draagt vandaag een blauw Limited by Name It colbertje met daaronder een stoere sweater van Little Marc Jacobs en een casual jeans. Zo wordt de totale look niet te netjes en kan je kindje het colbertje ook makkelijk naar school aan! Have a nice day!

Klik hier om het Limited by Name It colbertje te shoppen

Kindermodeblog.nl kinderkleding hip jongens stoer mode kinderen-16

Kindermodeblog.nl kinderkleding hip jongens stoer mode kinderen-18

Kindermodeblog.nl kinderkleding hip jongens stoer mode kinderen-17

Kindermodeblog.nl kinderkleding hip jongens stoer mode kinderen-19

Klik hier om te shoppen bij name it

Voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt klik je hier

 

Wat vinden jullie van deze outfit van Sem?

Tags: ,

Plaats een reactie