SEM IN LIMITED BY NAME IT


Het merk Limited by Name It had weer prachtige items voor de feestdagen en we willen je vandaag een item laten zien dat zowel met een feestelijke gebeurtenis als naar school gedragen kan worden. Meisjesachtig en comfortabel, dat is deze outfit die Sem vandaag draagt! We hebben gekozen voor een stoere shiny legging van een leerachtige stof van Limited bij Name It. Daaroverheen draagt ze een girly blauw jurkje van Bengh per principesse en een mooie gestreepte trui met pailletten van IKKS. Ziet Sem er niet hip en mooi uit? Wij zijn dol op haar outfit en Sem zelf ook! Have a nice day.

Klik hier om mooie leggings van Name it te shoppen

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-17

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-18

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-20

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-22

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-19

Kindermodeblog kinderen kleren kleding kids mode-15

Shop andere mooie leggings van Name it in deze webshop!

 

Wat vinden jullie van Sem’s outfitje?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,