SHOPPING: WINTER COLOR GIRLS

De winter nadert, maar dat betekent niet dat je kindje alleen maar donkere kleding aan hoeft. In tegen deel! De winkels hangen vol met vrolijk gekleurde winterkleding en daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. Roze is altijd goed voor meisjes, maar deze winter is de kleur helemaal hot. Speciaal voor de meisjes hebben we een paar schattige items geshopt zoals heerlijk warme wanten, een lief tule rokje en comfortabele (maar toch hippe) sweaters. Worden jullie ook zo vrolijk van alle kleurtjes? Je shopt de items onderaan de foto!

winter colors girls

1. T-shirt – Zara
2. Short – Zara
3. Legging – Zara
4. Sweater – Zara
5. Vestje – Emile et Ida
6. Broek – Tumble ‘N Dry
7. Sneakers – Zara
8. Jas – Zara
9. Sweater – Emile et Ida
10. Maillot – Bobo Choses
11. Sjaal – Tumble ‘N Dry
12. Broek – Zara
13. Romper – Ketiketa
14. Wanten – Bonton
15. Rokje – Zara

Wat vinden jullie van de kleurrijke items?

Tags: , ,

Plaats een reactie