DE HERFST IN MET IL GUFO


Oei, niet goed voor onze portemonnee: de herfst/wintercollectie van Il Gufo is te koop bij Littleone.nl! Wij worden echt super happy bij het zien van al die mooie kinderkleertjes, en jij vast ook! Il Gufo wordt in de kindermode niet voor niets als een  luxe merk bestempeld.  Het Italiaanse merk kenmerkt zich door kleding van hoge kwaliteit, aandacht voor details en natuurlijk de prachtige stoffen. Eigenlijk zou elk kind iets van Il Gufo in de kast moeten hebben…Hoe dan ook, wij laten je maar al te graag al het moois uit de nieuwste collectie van Il Gufo zien. Kijk snel mee en get inspired!
Zoals te zien is op bovenstaande foto’s is geel-grijs dé kleurencombinatie van Il Gufo deze herfst. Lekker vrolijk, geel in de herfst! Wij houden ervan, jij ook?Natuurlijk is er ook veel ‘nette’ kleding te vinden bij Il Gufo zowel voor jongens als de meiden, zoals we van ze gewend zijn!We like: super stoere winterjassen van goede kwaliteit! Shop ze hier.


Wow, super gave zwart-wit outfit!
Klik hier om de hele collectie van Il Gufo bij Littleone.nl te bekijken.

 Wat vind jij van de nieuwe Il Gufo collectie?

Tags: , ,

Plaats een reactie