FAKE LEREN BROEKJE MET TRUI VAN SCOTCH & SODA


Terwijl ik net de verwarming heb aangezet en een warm vest heb aangetrokken, ga ik nu deze blog schrijven. Een blog met Nanna in een kort leren broekje! Ik weet het, echt een beetje foute timing. Ik beloof jullie dat dit de laatste korte broeken blog is! Ik bedoel eigenlijk, de laatste blote benen blog, een korte broek voor meisjes kan natuurlijk prima met een leuke legging of maillot eronder, ook in de winter. Dit fake leren broekje heb ik gecombineerd met een rode sweater van Scotch & Soda. Deze trui is eigenlijk voor jongens, maar ik vind ‘m zo cool voor girls!! Hoe zouden jullie dit broekje combineren?

Klik hier om dit broekje te shoppen

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-30

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-31

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-33

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-35

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-38

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-34

Deze imitatie leren broek liever in het echt zien en voelen?
Voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt klik je hier

Wat vinden jullie van deze look?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Marc Van de Ven
    Posted 7 november 2014 23:33 0Likes

    Met alles,als Nanna het leuk en mooi vindt!

Plaats een reactie