OLIVIER IN KNALGELE BOSS POLO


De kleur geel is toch wel één van m’n favoriete kleuren van dit moment! Ik word er zo vrolijk van. Een geel kledingstuk geeft meteen kleur aan een outfit en maakt een look alles behalve saai. Opvallend is het wel, maar je mag opvallen toch?! Je mag gezien worden! Deze winter gaan we meer kraag op kraag dragen. Een gave polo draag je dus in combinatie met een stoere
blouse.

Olivier draagt een knalgele Boss polo, gecombineerd met een jeans van H&M met stoere bretels en een stoere blouse van name it. Een hele toffe outfit waarin hij zich helemaal lekker voelt! Have a nice day…..

Klik hier om Boss te shoppen

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-153

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-149

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-155

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-150

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-151


Klik hier om Boss te shoppen

 

Wat vinden jullie van de kleur geel?

Plaats een reactie