ULTIEM ROZE, ULTIEM ZACHT


Door: Danielle

Kinderen in de leeftijd van drie jaar krijgen versneld een eigen mening als het gaat om (kinder)mode. Ze kunnen en willen alles zelf doen, maar laten nog duidelijker merken als ze het ergens niet mee eens zijn. Zo ook over wat ze (en wij als ouder) ‘s ochtends uit de kledingkast halen. Soms, op vrije dagen, mag ze van mij zelf die keuze maken (we hebben overigens nog steeds iedere dag een discussie over de tutu). Maar over het algemeen probeer ik nog subtiel mijn eigen mening door te drukken. Niet altijd met succes. Te vermoeiend om te blijven bekvechten, dus af en toe ben ik toegeeflijk.

Daarom ben ik altijd zo in mijn nopjes als we samen een item allebei net zo leuk vinden, en dat dat bij thuiskomst nog steeds het geval is. Dit wil namelijk ook nog wel eens wisselen. Maar zo shopte ik een gaaf licht roze bontjasje van Zara. In eerste instantie was Sara Lou zelf nog ietwat sceptisch, maar door het ultiem zachte stofje ging ze overstag. Een heerlijk vestje wat je overal mee kunt combineren, zowel chique als stoer, een topper dus voor deze family. Ook verkrijgbaar in blauw (daar twijfelde ik nog even over), maar aangezien we naast de rokjes- ook in de roze-fase zitten wilde ik niet moeilijk doen. Wat vinden jullie?

Shop het bontjasje hier.

Zara bont jasje roze
Sara Lou in roze bont vestje Zara
Zara bont vestje roze Sara Lou
Bont vestje Zara roze
Klik hier om het bont jasje te shoppen in roze of blauw.

Wat vinden jullie van dit vest?

Tags: ,

Plaats een reactie