EIGENWIJZE OUTFIT VAN FIENE


We hebben deze week op Kindermodeblog weer enorm veel nieuwe blogs, leuke inspiratie en gave combinatie ideeën voor je. We beginnen met de outfit van Fiene! Dit lieve meisje is drie en bij haar ‘eigenwijze leeftijd’ hoort ook een eigenwijze outfit. Fiene draagt een donkerblauw shirtje van Mini Rodini op een jeans broekje van H&M. Ze draagt daarop haar mega coole pantervestje van Tumble ‘N Dry, die deze winter écht niet in je kast mag ontbreken. Dit vestje laat je extra opvallen door ‘m te combineren met basics, maar is ook erg leuk in combinatie met andere prints voor een pittig, eigenwijs lookje. Fiene d’r regenlaarsjes zijn van Billieblush en zijn zó leuk dat je natuurlijk niet gaat wachten op slecht weer. Have a fashionable day!

Klik hier om het vestje direct te shoppen

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-8

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-5

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-1

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-3

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-6

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-7
Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie