TOP 5 HIPSTE JONGENSJASSEN OTTO


De winterjassen kunnen weer uit de kast gehaald worden. De zomer loopt bijna op haar eind en het najaar is officieel begonnen. Dat betekent ook dat er nieuwe kleding geshopt kan gaan worden. Is het tijd voor een nieuwe jas voor jouw grote jongen? Shop dan gezellig met ons mee bij de webshop van Otto.nl. In de blog over zomerse meisjeskleding van Otto hebben we al verteld dat Otto vaak wisselt van collectie, maar het is natuurlijk erg handig om te weten dat Otto ook ontzettende stoere jongensjassen heeft. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

Er zijn bijvoorbeeld praktische, maar toch gave regenjassen. De trendy ski-jassen voor als jullie bijvoorbeeld op wintersport gaan. Of het buiten nu regent of sneeuwt, jouw zoontje ziet er hartstikke stoer uit! De jassen zijn er in vrolijke kleuren die jouw grote jongen zeker leuk zal vinden! Niet onbelangrijk is dat de jassen er in verschillende prijsklassen zijn, zo is er voor elk budget een mooie jas. Jij blij en je zoontje blij!

Wij spotten op de jongens afdeling van Otto de leukste jassen. Het was niet makkelijk om te kiezen, maar uiteindelijk hebben we een top 5 van hipste jongensjassen voor jullie klaargezet. Leuke jassen, met speelse motieven in koele kleuren. Als wij de jassen zien krijgen we toch wel  erge zin in een nieuw seizoen met donkere dagen, kou en sneeuw. De jassen zien er niet alleen cool uit, maar echt ook behaaglijk warm! Het blauw groene ski-jack én het groene baseball jack behoren zeker tot onze favorieten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de rest ook al zien? Ga dan snel een kijkje nemen op Otto.nl en shop de gaafste jongensjassen, voordat een ander ze voor je neus wegkaapt.

Schermafbeelding 2014-09-03 om 13.22.02 Schermafbeelding 2014-09-03 om 13.25.05

Vastleggen in volledig scherm 9-9-2014 203530 Vastleggen in volledig scherm 9-9-2014 203157 Vastleggen in volledig scherm 9-9-2014 203212

Welke jas is jou favoriet?

Tags: ,

Plaats een reactie