BACK TO SCHOOL MET NAME IT (WIN 20X RUGZAK)


Zijn jullie al een beetje aan het aftellen? Of zitten de kids inmiddels weer op school? Het begin van een nieuw schooljaar is voor veel kids (en stiekem ook voor veel ouders) best wel een beetje spannend. Daarom is het extra leuk en fijn om in een mooie outfit naar school te gaan. Een outfit waarin je je lekker voelt en jezelf kunt zijn, dat geeft zelfvertrouwen! Bij een nieuw schooljaar en een nieuwe outfit, hoort natuurlijk ook een nieuwe rugzak! Speciaal voor deze gelegenheid heeft name it een hele coole tas ontworpen.

Deze coole tas, die heel licht aanvoelt, krijg je nu gratis cadeau bij je name it aankoop in de winkel. Maar je kunt ook zo’n coole tas winnen via Kindermodeblog! Wij gaan er maar liefst 20 kinderen heel erg blij mee maken!

WIN EEN NAME IT RUGTAS EN DOE MEE AAN ONZE HIPPE KIDS FOTO ACTIE!
In welke oufit ben jij too cool for school?  Gebruik tenminste 1 name it kledingstuk en zet je zoon of dochter op de foto. Let op! Er zijn twee manieren om je foto met ons te delen:

VIa Instagram: Post de foto op Instagram, tag @kindermodeblog + @nameitkids en gebruik #hippekids #nameitbacktoschool

OF Via Facebook: Plaats de foto op onze Facebookpagina – ook wel het prikbord genoemd – en tag ons bij deze foto met @kindermodeblog + @nameitkids #hippekids #backtoschool

Op vrijdag 12 september plaatsen wij de 20 winnende foto’s op www.kindermodeblog.nl en kun je zien of jouw zoon of dochter zo’n coole tas gewonnen heeft! Succes!!

Outfit Sem
Ook Sem is klaar voor school! Hij draagt zijn nieuwe Scotch & Soda blouse op een sporty broek van name it en is helemaal blij met zijn nieuwe schooltas. Too cool voor school, vind je niet?

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-1

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-2

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-5

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-8

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding-4

Klik hier om te shoppen bij name it

Voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt klik je hier

 

Heb jij ook een nieuwe outfit voor school geshopt?

Tags:

Plaats een reactie