NANNA IN ZOMERS SCOTCH R’BELLE

Vandaag heb ik lekker gewerkt met Nanna en ik kan niet wachten om al die leuke inspiratie met je te delen, dus vooruit, hier alvast de eerste blog. Heerlijk die nieuwe collectie en zomerse kleurtjes. Het knalgele rokje van Scotch R’Belle vind ik echt dé musthave voor deze zomer. Wat een geweldig, girly en vrolijk rokje is dit. De taille bestaat uit verschillende kleurtjes en hij valt lekker. Ik heb ‘m gecombineerd met een (oud) hemdje van Bobo Choses, en ik kan jullie alvast verklappen dat het niet lang meer duurt voordat Bobo Choses in town is. Verder draagt Nanna een legging van Scotch en een stoere sweater van Molo. Deze sweater is officieel voor jongens, maar ik vind ‘m ook voor meisjes de bom. Get inspired!

Klik hier voor meer details van dit rokje

sem4

nannaa 0171

nannaa 016

khk

Hemdje Bobo Choses (oude collectie)
Rokje Scotch R’Belle
Legging Scotch R’Belle

Sweater Molo

 

Wat vind jij van deze outfit? Leuk als je een reactie achter laat!

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Bianca
    Posted 15 januari 2014 21:57 0Likes

    Wat een super outfit.
    Dat rokje staat op mijn “wish” lijstje…

    Mooi meisje Nanna, cute….

Plaats een reactie