BOYS WILL BE BOYS!


Als je aan moeders aan het begin van hun (eerste) zwangerschap vraagt of ze liever een meisje of een jongetje willen, dan zullen velen antwoorden dat ze een meisje willen. Het idee dat je zo een mini mensje hebt dat je helemaal kan optutten en de schattigste pakjes kan aantrekken is ook gewoon erg leuk. Een beetje roze hier, een tutu daar, koddige schoentjes eronder en voilà! Maar dat betekent niet dat jongens niet leuk zijn om aan te kleden. Er is inderdaad erg vele leuke kleding voor meisjes op het moment, maar de kindermode voor jongens wordt ook steeds hipper en modieuzer.

Vroeger was de kindermode voor jongens voornamelijk gericht op praktisch. Jongens houden van rennen, spelen, klimmen en het is zonde als daar een mooie broek bij sneuvelt of een shirt vol met vlekken komt te zitten. Tegenwoordig is een goede balans tussen praktisch en modieus gevonden voor de jongensmode. Jeans zijn veel mooier geworden en shirts hebben stoere prints en bedrukkingen gekregen. Alles is een tikkeltje hipper geworden zonder dat het minder lekker is gaan zitten. En dat is voor jongens heel belangrijk, want in een strakke jeans kan je niet lekker voetballen of ravotten.

Als echte jongensmama zal je bij Otto.nl zeker kunnen slagen. Otto.nl heeft een uitgebreid assortiment aan jongenskleding en alle trends zijn terug te vinden. Van tropische prints tot een vleugje dierenprint, ook de jongens zullen er dit jaar helemaal hip bij lopen. Zoek jij voor jouw zoontje nog een hippe look om lekker in te kunnen spelen, maar die ook geschikt is voor een barbecue met vrienden in de avond? We zijn even goed door het grote assortiment heen gespit en hebben onze favoriete items voor deze zomer bij elkaar geshopt. Jongensmama’s, ga er maar even goed voor zitten en veel plezier met shoppen!

shirt1

T-shirt CFL €13,99

shirt2

T-shirt CFL €10,99

bermuda

Bermuda CFL €19,99

sneakers

Sneakers CFL €44,99

broek

Jeans H.I.S €35,99

Tags: , ,

Plaats een reactie