COMBINEREN TOT EEN EIGEN STIJL

Net even anders dan anders kan ik altijd erg waarderen. Gsus is voor mij zo’n merk wat heel trendy is, maar met een eigen duidelijke stijl. Eerlijk is eerlijk, je moet soms nét even wat meer moeite doen met combineren, maar dat vind ik juist alleen maar leuk. Kans is groot dat je tot een super originele outfit komt waar je nooit iemand anders in zult tegenkomen.
Dit leuke rokje is zo’n lekker opvallend dingetje! Het deed me denken aan de tijd dat ik helemaal verknocht was een strakke glimmende voetbalshirtjes, ja écht, nu alweer ruim tien jaar geleden. Dit groene en glimmende exemplaar – hij lijkt op de foto in de webshop wat blauwer dan in het echt- is toch superleuk voor meisjes die van coole rokjes houden?! Om er een schooloutfit van te maken, combineerde ik hem met een lichte trui van Zara met kleine sterretjes, waaronder in groentinten. Binnenkort laat ik je graag nog een andere combinatie met dit rokje zien. Hoe zouden jullie hem combineren?

Klik hier voor de shopping details van het rokje

Kindermodeblog kinderkleding meisjes rokje Gsus sindustries turkoois blauw-7

Kindermodeblog kinderkleding meisjes rokje Gsus sindustries turkoois blauw-4

Kindermodeblog kinderkleding meisjes rokje Gsus sindustries turkoois blauw-1

Kindermodeblog kinderkleding meisjes rokje Gsus sindustries turkoois blauw-9
Klik hier om te SALE shoppen bij Gsus

Hoe zouden jullie dit rokje combineren?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,

Plaats een reactie