KICK IN VINGINO SWEATER


Door: Carlijn

Wat is het toch altijd weer schakelen, wanneer het na dat heerlijke weertje ineens weer een paar dagen wat kouder is. Het enige voordeel van deze dagen is dat ik bij Kick weer eens een gave sweater kan aantrekken. Zodra Kick het zonnetje ziet wil hij eigenlijk het liefst meteen ‘korte mouwen’ aan namelijk. Dit exemplaar van Vingino is lekker stoer en heeft een fijne pasvorm. Ik heb deze sweater geshopt bij VanTilburgOnline, hij is er ook in het geel en in het oranje. Kick draagt ‘m hier op een jeans van Name it, met zijn New Balance eronder. Zodra het zonnetje doorkomt, maar de temperatuur het nog een beetje af laat weten, combineer ik deze sweater bij Kick ook wel met een stoer short en slippers eronder. Inmiddels is het ook uitverkoop bij VanTilburgOnline, dus een extra reden om even te gaan kijken 😉

Klik hier voor deze sweater

foto 1a

foto 4

foto 2

 

Klik hier om deze sweater te shoppen

OF

Klik hier voor nog meer van Van Tilburg

Wat vind jij van deze sweater?

Tags: , ,

Plaats een reactie