KICK IN VINGINO WINTERJAS


Door: Carlijn

Ja hoor, de knoop is doorgehakt, Kick heeft zijn winterjas! Poeh, wat is dat altijd lastig kiezen zeg. Ik bedoel, het is het enige kledingstuk waar je er maar één van nodig hebt (oké, en één reserve exemplaar dan 😉 ), dus zo makkelijk kiezen is dat toch niet. Ik twijfel dan ook echt altijd zó lang over welke winterjas het moet worden. Je wilt kwaliteit, soepel materiaal, lekkere stof, èn natuurlijk stoer en hip en als het even kan ook nog betaalbaar. Nou deze jas van Vingino bevat al bovenstaande vereisten. Hij was zelfs al afgeprijsd bij de Bijenkorf deze week; een extra pluspunt ;-). De neonoranje details aan de ritsen geven de jas een extra stoere uitstraling. Ook heeft deze gewatteerde jas van Vingino een gevoerde body èn zakken van warme fleecestof, dus Kick houdt warme handjes op de fiets deze winter!

Klik hier om deze jas te shoppen

Vingino Kick

Vingino Kick

Vingino Kick

 

Klik hier om deze Vingino winterjas te shoppen

Wat vind jij van deze jas?

Tags: , , ,

Plaats een reactie