STYLISH VERANTWOORD OP PAD


Door: Bonnie

Heerlijke tropische temperaturen het afgelopen weekend. Afgezien van die regen hoor je mij daarover echt niet klagen. Was het maar altijd zomer!! Pepper loopt tijdens deze dagen het liefste (half) naakt rond. En zeg nou zelf.. wie wil dit eigenlijk niet? 

Lekker in de tuin spelen, zwemmen of zichzelf vermaken met alleen een sproeier. En als we dan even ergens naartoe moeten waar half-naakt-zijn niet helemaal gepast is, snel een jurkje of one piece aan. Ideaal is deze van het geweldige merk Bobo Choses. Pepper was meteen verliefd op de all over ‘kusjes’ print. Ik op het vintage stofje en retro modelletje genaamd Flashdance. A trip down memory lane..

Zonnebril op, slippers aan en let’s go. In een mum van tijd stylish verantwoord op pad!  Ging dat bij mij ook maar zo snel 😉

Klik hier voor meer Bobo Choses
BOBO#1

BOBO#4

BOBO#2

BOBO#6

BOBO#5

BOBO#3

Klik hier om Bobo Choses te shoppen

 

Wat vind jij van dit pakje met kusjes?

Tags: , ,

Plaats een reactie