OLIVIA EN HAAR IENIEMINI DONSJES

Door: Yvon

Olivia’s eerste schoentjes kwam ik tegen op de website van Born2walk. Born2walk heeft ontzettend veel verschillende leuke en hippe kinderschoentjes. Ik praat even in de ‘tje’ vorm omdat ze zo ieniemienie zijn.

Mijn oog is gevallen op de handgemaakte schoentjes van Donsje (Baby Powder – cream veters). Nou geloof me, het woord zegt het al. Het zijn echte donsjes, zo zacht en soepel. Naast dat de schoentjes heerlijk aan voelen zijn ze ook nog hip en makkelijk aan te schuiven bij je hummeltje. Olivia mag nog even wachten voordat ze kan lopen, maar voor de kinderen die net lopen zijn het ook fijne schoentjes. Ze zijn flexibel en buigzaam waardoor ze zich vrij kunnen bewegen en de geruwde zool geeft voldoende grip.

Welke mama wil in deze tijd nu niet dat haar kleine meid er fashionable uit ziet inclusief schoentjes?

Olivia zit op dit moment in de fase van het ontdekken van haar handjes en voetjes. Vanaf het moment dat de schoentjes om haar voetjes gingen was ze alleen nog maar gefocust op haar hippe Donsjes. Nou wat wil je nog meer? Olivia blij met haar nieuwe Donsjes en mama natuurlijk nog meer .

Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere schoenen?
Neem snel een kijkje op Born2walk.nl

Born2walk4-001

Born2walk3

Born2walk 2

Born2walk 1-001

Born2walk5
Klik hier om te shoppen bij Born2walk.nl

Wat vind jij van deze schoentjes?

Tags: , ,

Plaats een reactie