ONZE VAKANTIE IS GEBOEKT


Door: Renske

Onze vakantie is geboekt! En dat betekent; zomerse kleding, dunne stofjes en vrolijke tinten.

Alvast op zoek hiernaar vond ik op de website van So-Lovable het Franse merk Emile et ida. Nu vind ik bijna alles leuk wat frans is, en dus ook dit Izabel. Emile et Ida heeft comfortabele en verfijnde kleding, romantisch voor meisjes en rock voor jongens. Holiday en Beach Wear, that’s what we need!

Het t-shirtje is precies als dat het merk belooft. Het voelt heerlijk zacht aan. Met het knoop sluitinkje op de rug is het makkelijk aan te trekken bij je kindje en aangezien Izabel aankleden zo’n beetje het meest ver-schrik-ke-lijk-e vindt dat er is, is dit een heel prettig detail. Wat ik ook heel fijn vindt aan het shirtje is dat het mooi lang is. Izabel heeft een smal maar lang bovenlijfje waardoor t-shirtjes vaak te kort voor haar zijn.

Het ijshoorntje met ijsbollen is een superleuk zomers plaatje. Helaas moeten wij hier in Nederland nog even wachten voordat het écht zomer is, maar hier binnen in huis is de vakantie voorpret alvast begonnen.

Klik hier voor nog meer van de collectie van Emile et Ida

IMG_6153

IMG_6163

IMG_6164

IMG_6169

IMG_6157

IMG_6154

Klik hier om Emile et Ida te shoppen


Wat vind jij van dit shirtje?

Tags: , , ,

Plaats een reactie