DE NIEUWE SCHOENTJES VAN IZABEL


Door: Renske

A girl without a bow is not a girl… De vrolijke strik was voor mij de dealmaker toen ik op de website van Born2Walk rond surfte.

Het is zó lastig om goede en leuke schoentjes te vinden voor kleintjes in de leeftijdscategorie van Izabel. Ze gaan meer bewegen, staan, kruipen en proberen heel voorzichtig hun eerste stapjes te zetten. Schoenen met een zachte zool zijn hiervoor het beste maar in mijn beleving moeilijk te vinden. Ik hoef echter niet meer verder te zoeken want Born2Walk is hét schoenenwalhalla voor moeders!

Ik wilde graag een paar instappertjes voor Izzy. Maar wel graag iets opvallends en ‘anders’. Ze staat en kruipt nu, dus de schoenen moeten wel een goede zool hebben, maar nog niet zo hard als bij loopschoenen. De moccasins van Dolly vond ik meteen super leuk. Ga ik voor roze of bruine….nee, ik ga voor die witte met zwarte strikken! Ze is immers een meisje, toch? En nu ik ze hier thuis heb zijn ze in het echt nóg leuker dan op de foto. Een heerlijk lichtgewicht schoentje (leder gevoerd) met rubberen nopjes onder de zool voor grip op de vloer. Het glanzend witte kleurtje staat superfris en de opvallende strik maakt het helemaal af. En wat denk je? Dit schoentje maakt haar basic outfitje helemaal hip & fabulous! En leuk om te weten, Born2Walk verzend het pakketje altijd als een cadeautje. Hoe leuk is dat?! Voor alle kleine fashionista’s!


Klik hier om naar Born2Walk te gaan

IMG_6056

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_6069

IMG_6071

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_6078

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klik hier om nog veel meer leuks van Born2Walk te zien

Wat vind jij van deze schoentjes?

Tags: , ,

Plaats een reactie