JULIE IN FIJNE VOORJAARS OUTFIT


Door Maud: mama van Julie

Wat een geweldig voorjaar hebben we in Nederland! Julie heeft haar Mees blousje al veel kunnen dragen. Het bloesje is een mooie kleur blauw – een beetje oud blauw en van heel dun katoen gemaakt. Super dus voor de warme dagen. Of als het wat kouder is met een leuk vestje erop. Vandaag heeft Juul hem aan op een roze/wit wit short van de zomercollectie 2014 van de H&M en eronder good old All Stars. Het bloesje heeft een rijtje knoopjes aan de voorkant en super leuke pofmouwtjes die je zelf dicht kan strikken. Ook onderaan zit een touwtje dat je zelf kan knopen. Het valt precies op maat, misschien een heel klein beetje aan de kleine kant (of Julie zit net tussen 104 en 110 in, dat kan ook. Ze draagt hier een 104).

Toen we later op de dag een rondje gingen varen hebben we de short verruild voor een witte chino van Tumble ‘n Dry en de gave derby shoes uit de huidige collectie van de Zara. Niet op de foto te zien, maar er zitten allemaal kleine gouden sterrertjes op de schoentjes. Deze look is meer preppy. Julie maakt hem zelf weer wat stoerder door haar petje met oortjes (H&M) erbij aan te trekken.

Ik had nog wel 100 combinaties kunnen maken met dit bloesje: het past echt bijna overal bij en kan prima nu in de lente gedragen worden met een vestje en in de zomer lekker zonder iets er overheen.

MEES rocks!

Klik hier om naar Mees online te gaan

juulinmees-015

juulinmees-3 juulinmees-19

juulinmees-21

juulinmees-16
juulinmees-6

Klik hier om te shoppen bij Mees

Wat vind jij van dit blousje?

Plaats een reactie