SEM IN COOLE TUINBROEK


Zeg eens eerlijk? Wat vind jij ervan dat de tuinbroek weer helemaal terug in de mode is? Een tuinbroek roept natuurlijk vele herinneringen op. Bij mij wel tenminste. Ik heb er vroeger heel wat versleten en zie mijn rood met wit, dun gestreepte nog het beste voor me.Tuinpakken zijn weer helemaal hot and happening en hoewel het bij volwassenen nog wel wat vraagtekens oproept, ben ik laatst toch gezwicht. Uiteraard wel een tuinbroek moderne variant. Lees los vallend sweat stofje, diep uitgesneden. Toch net even wat anders, wat vrouwelijker. Mooi strak shirtje eronder, gymp of hak aan de voetjes, zonnebrilletje op en haren los. Voor kids hoef je een tuinbroek gelukkig niet zo bewust af te kleden, kids krijgen sowieso een dikke GO! Ik vond een geweldig exemplaar bij Tootsa MacGinty en vooral het stofje maakte me blij. Omdat deze tuinbroek unisex is, net zoals de hele collectie van TootsaMacGinty trouwens- ja écht, hoe leuk is dat! – laat ik deze tuinbroek ook nog even bij Sem zien. (Nanna heeft ‘m ook) Wil je trouwens deze tuinbroek op pimpen? Dat kan! Er zit een schattig jeans zakje bij met strijk applicaties. Ik ga meer voor de ‘natural’ versie. Sem draagt ‘m met zijn jeans sweater van molo en rode gympies! Ik vind het helemaal leuk! Jij ook?

Klik hier om meer van Tootsa MacGinty te zien

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-1

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-2

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-5

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-4

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-8

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-7
Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-10

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-12

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-11

Kindermodeblog outfit mode foto's Sem-3
Klik hier om naar Tootsa MacGinty te gaan

Wat vind jij van deze tuinbroek?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie