NANNA IN DE MIX & MATCH MET GSUS


We beginnen deze nieuwe dag, waarop je van ons weer veel nieuwe blogs en kindermode inspiratie kunt verwachten, met een kekke outfit van Nanna. Eigenlijk vind ik elk item wat ze hier draagt ‘los’ helemaal te gek en zijn ze allemaal heel anders te combineren, eventueel meer ‘save’. Maar dit alles juist bij elkaar gecombineerd maakt het uitgesproken, iets waar ik heel erg van hou! Het glimmende rokje van Gsus is zooo gaaf! Sportief, funky en eigenwijs. Dit is zo’n rokje waar je misschien over kunt twijfelen, glimt het niet teveel, hoe combineer je het? Is het niet te sportief? Nope! Dit rokje is een zomer musthave! Stel je die bruine benen er even bij voor, je dochter rent er lekker in rond, misschien een mooie stranddag? Wat mij betreft zijn de mogelijkheden oneindig. Nanna draagt op dit rokje een stoer shirtje van Tumble ‘N Dry met de tekst Now or Never. Now dus! Tijd om lekker op te vallen, in de leukste kinderkleding! Het vestje is van WE, de sokken van Molo. Get inspired!

Bekijk hier de shopping details van dit rokje

3 2 1 4

Klik hier om dit rokje te shoppen

OF klik hier om naar Gsus te gaan

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: , , ,

Plaats een reactie