NANNA IN MIM-PI

Even volledig wegdromen en jezelf dat warme zomerse gevoel geven. Met de nieuwe zomercollectie van Mim-pi kan dat! Wouw! Deze collectie is helemaal in Ibiza sferen en bij het zien van al die vrolijke kleurtjes krijg je gegarandeerd de zomer in je bol. En wát een ge-wel-dige en inspirerende collectie foto’s heeft Mim-pi. Je moet zometeen écht even naar de website surfen om ze te bekijken. Helaas is Nederland (nog) geen Ibiza, al gaan we qua temperatuur de goede kant op. We hebben weer alle records gebroken, dus we mogen niet klagen en wie weet wat 2014 nog meer voor ons in petto heeft. Met Mim-pi is het in ieder geval altijd zomer, weer of geen weer.
Nanna draagt van Mim-pi een gebloemd rokje en een wit shirtje met tribal borduursel. Om deze zoete combinatie toch een stoere twitst te geven combineer ik het met haar bomber van Mees, vestje van Little Pieces én haar Ocra laarsjes. Ohja, en de sokken zijn ook van Mim-pi. Enjoy! 

Klik hier naar de website van Mimpi te gaan

Kindermodeblog.nl mode kids Nanna outfit fotoshoot-4

Kindermodeblog.nl mode kids Nanna outfit fotoshoot-5

Kindermodeblog.nl mode kids Nanna outfit fotoshoot-3

Kindermodeblog.nl mode kids Nanna outfit fotoshoot-6 Kindermodeblog.nl mode kids Nanna outfit fotoshoot-8

Kindermodeblog.nl mode kids Nanna outfit fotoshoot-7

Kindermodeblog.nl mode kids Nanna outfit fotoshoot-12

Kindermodeblog.nl mode kids Nanna outfit fotoshoot-13

Klik hier voor de verkoop punten van Mim-pi

OF klik hier om naar de homepage Mim-pi te gaan

Foto’s door Nienke van Denderen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie