SAM & HAAS SIERADEN VOOR MOEDER EN DOCHTER


Geen gegraai meer door dochterlief in jouw juwelendoos. Vanaf nu kunnen jullie dezelfde sieraden dragen. De drie powermama’s Katja Schuurman, Tara Elders en Bibi van der Velden bundelden hun krachten samen en lanceren een fairtrade juwelenlijn, ‘Sam&Haas’, voor zowel moeders als kinderen. De inspiratie hiervoor zochten ze bij hun eigen dochters, respectievelijk Sammie, Hazel en Charlie. Kindermodeblog is enthousiast!

De sieraden zijn stuk voor stuk bijzonder, origineel en met een knipoog en zijn ontworpen om het onderzoekende karakter van kinderen te stimuleren. Tara vertelt: “Bellenblazen op de tramhalte, dobbelen in de wachtkamer en met je harmonica achterop de fiets; dat is wat ik voor me zie als ik denk aan onze collectie sieraden.”
Voeg daar nog een vleugje fairtrade aan toe en je hebt het recept voor een succesverhaal.
Katja zegt: “Ik ben ontzettend trots op deze lijn. Niet alleen omdat het prachtige, lieve, bijzondere ontwerpen zijn, maar ook omdat het echt belangrijk is dat goud en zilver op een verantwoorde manier gewonnen wordt, zodat mens en milieu niet hoeven te lijden onder het feit dat wij graag mooie dingen dragen.’ Sieradenontwerpster Bibi van der Velden voegt daar nog aan toe: ” Als jonge moeder ben je altijd bezig met wat het beste is voor de volgende generatie. Met het ontwerpen van deze duurzame sieradenlijn voor kinderen willen wij een positieve bijdrage aan leveren.’
Wij zijn fan van het ‘Fluffy Bunny’-armbandje en de ketting ‘Look at me’! De prijzen zijn wel wat aan de hoge kant, maar een origineel sieraad heb je zeker, en nog fairtrade ook. Dat mag best wat kosten, vinden wij. Dus, wanneer is het ook alweer moederdag? Manlief, lees je even mee? Nu alleen nog maar hopen dat je zoontje er niet mee aan de haal gaat…

Klik hier om naar Sam & Haas te gaan

-® Karen Rosetzky 2

 

 

 

-® Karen Rosetzky 3

-® Karen Rosetzky 5

-® Karen Rosetzky 7

Dinsdag 9 april om 15.15 uur is de lancering van Sam&Haas in de Bijenkorf in Amsterdam. Daar kun je meedoen aan een fotowedstrijd en wie weet worden jij en je kindje wel de nieuwe gezichten van Sam&Haas!

Foto’s door Karen Rosetzky

Plaats een reactie