MUST FOLLOW: INSTAGRAM ACCOUNT NICKY KEESOM

Instagram is perfect voor een portie inspiratie waar je U tegen zegt. Op allerlei gebieden eigenlijk. Je ziet er de leukste en mooiste foto’s voorbij komen. Van knappe fashionista’s tot hemelse plaatjes van bounty eilanden maar uiteraard ook een heleboel selfies. Heel leuk, gezellig en inspirerend allemaal. Ook op het gebied van kindermode is er een berg aan inspiratie te vinden. Moeders lijken massaal op Instagram te gaan en plaatsen de meest geweldige en coole kiekjes van hun kleine grut. Eén van die moeders die ik al een tijdje volg en die keer op keer de leukste foto’s post, is Nicky Keesom. Nicky heeft een té schattig dochtertje Lila. Lila draagt echt de leukste kinderkleding outfitjes en ze is ook nog eens erg schattig om te zien. Degenen die gisteren de blog over Sproet & Sprout hebben gelezen zullen Lila nu herkennen, want zij is het modelletje van hun website. Is het geen cutie? Ik ben fan en heb mijn favoriete kiekjes voor je geselecteerd. Echt een must follow!


Vastleggen in volledig scherm 31-3-2014 110258( klik hier om het Instagram account van Nikcy Keesom te volgen)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset foto 3 (6) Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
Klik hier om Nicky te volgen

EN klik hier hier om Kindermodeblog te volgen op Instragram
Heb jij al een Instagram account?

Tags: ,

Plaats een reactie