SEM IN MANGO KIDS

Mango heeft naast een mooie dames en heren collectie ook een kinderkleding collectie en die wil ik graag even met je delen want deze collectie is geweldig leuk! Mango Kids is toegankelijk, trendy én betaalbaar. Bij Mango Kids vind je echt van alles. Van leuke jeans, shirtjes, sweaters, tot gave broekjes en jasjes. Teveel om op te noemen.Wist je trouwens al dat je Mango Kids ook via Wehkamp kunt shoppen? Ik geef je graag wat inspiratie. Sem draagt een rode jogging broek met daarop een fijn gestreept truitje. De broek is natuurlijk super sportief, maar met deze ‘nette’ trui erop kun je in deze outfit toch ‘gekleed’ de deur uit. En de prijs? Deze outfit kost €35,- Niet gek toch?!

Klik hier voor meer details broek OF klik hier voor de trui 

Kindermodeblog fotoshoot Mango Kids door Nienke van Denderen Fotografie-7

Kindermodeblog fotoshoot Mango Kids door Nienke van Denderen Fotografie-15

Kindermodeblog fotoshoot Mango Kids door Nienke van Denderen Fotografie-9

Kindermodeblog fotoshoot Mango Kids door Nienke van Denderen Fotografie-015
Klik hier om naar Mango Kids te gaan


Wat vind jij van deze outfit?

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags:

Plaats een reactie