MUSTHAVE: SWEATERS VAN SCOTCH & SODA


Ik ben gek op sweaters en kan dan ook niet wachten om ze straks weer volop te gaan dragen. Gelukkig heb ik nog een paar oversized sweaters in de kast, dus ik hoef niet helemaal op non actief. Voor kids vind ik leuke sweaters ook helemaal het einde. Doutzen draagt ze niet dagelijks, dus ik houd me altijd een beetje in met het shoppen ervan. Ik koop voor haar alleen sweaters die ik écht bijzonder vind. Maar met een boy op komst, die natuurlijk geen jurkjes uit de kast trekt, verwacht ik dat we de sweater collectie gaan verdubbelen binnenkort. Scotch & Soda is nog even te groot, maar hier kleed ik graag andere kids mee aan. Deze nieuwe sweaters van Scotch vind ik suuuuper. Leuk op een stoere jeans of een gestreepte broek. Succes met kiezen….

Klik hier om ze direct te bestellen

Shoppen en meer zien van Scotch & Soda? Klik hier en laat je inspireren

Tags:

Plaats een reactie