FLOOR IN ZOMERSE SWEATER


Vandaag willen we je graag deze leuke vrolijke name it trui met capuchon en korte mouwen laten zien. Deze trui is eigenlijk super multi functioneel, op de foto hebben we ‘m gecombineerd voor in het voorjaar: met een printed jeansje en laarsjes. Combineer op wat koudere dagen met een longsleeve eronder.  Maar, je kunt de trui ook heel goed combineren met een wit broekje voor een wat zomerse look op warmere dagen. Doordat de trui een beetje oversized valt is dit ook een heerlijke trui voor op een sweatpants ‘s avonds op de bank met papa en mama! Kortom, een echte musthave voor jouw little girl.

Klik hier voor meer details van deze trui

name it trui

name it trui

Klik hier om de trui te shoppen

OF Klik hier om naar name it te gaan

 

Wat vind jij van deze trui?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie