LANCERING RUILJEKLEERTJES

Eerlijk? Ik weet niet waar ik beginnen moet. Er is zoveel gebeurd de afgelopen tijd. Wat zeg ik? De afgelopen drie jaar. Deze week was de officiële lancering van mijn app Ruiljekleertjes, maar ook mocht ik gisteren tijdens het M-Commerce congres een praatje houden. Allemaal bijzondere dingen, waar Kindermodeblog de aanleiding voor is geweest. En je snapt natuurlijk wel dat voor beide happenings enorm veel voorbereid moest worden en dat allemaal uitgerekend in één van de drukste kindermode maanden van het jaar. En met een baby van vier maanden…. een meisje van vier, yes i know. Ook ik sta er soms versteld van en kan het haast niet geloven, dat ik dit allemaal voor elkaar heb gekregen. Normaal denk ik hier allemaal niet zoveel over na, ik dender gewoon door en voer al mijn ideeën en plannen uit maar afgelopen woensdag kreeg ik enorm veel vragen van andere vrouwen (moeders!) die me vroegen hoe doe je dat toch allemaal?! Tsjaa, eigenlijk door keihard en keihard te werken. Maar ik doe wat ik leuk vind, dus het gaat ook vanzelf. En waar een wil is, is een weg. Actie ondernemen, als je iets bereiken wilt! Ik zie telkens weer nieuwe kansen en ga daar voor. En heus, dat zei ik woensdag ook, ook ik moet soms door het zweet en door m’n vermoeidheid heen werken. Tot het uiterste aan toe! Zelfs zo erg, dat ik de afgelopen week mijn hulptroepen moest inschakelen omdat ik het anders gewoon niet redde. Mijn vader kwam me helpen met de kinderen zodat ik me kon focussen op de presentatie, mijn vriendin Sophie ging met me mee naar de stad om het to do lijstje van het persevent af te maken én mijn allerliefste man die altijd voor me klaarstaat heeft me echt door die laatste zware loodjes heengetrokken. En er zijn nog veel, véél meer mensen die ik wil bedanken. Oh oooh, dat wordt een hele lange lijst, maar echt! Ik ben gewoon enorm dankbaar voor alle hulp van de mensen om mij heen en ik geloof dat dit zo’n punt en moment is, om daar eens een keer bij stil te staan en iedereen te bedanken. Bij deze dus, heel, héél erg bedankt!

En nu woensdag. Ik moet daar natuurlijk nog van alles over vertellen en laten zien. Het was echt te gek! Blije mensen, een goede sfeer en een hoop gezelligheid. Maar vooral  al die geweldige reacties op de Ruiljekleertjes app. Iedereen is er zó enthousiast over!
Ga snel kijken naar de foto’s en het lancerings filmpje. Binnenkort komt er ook nog een filmpje van het event zelf online, gepresenteerd door Naomi, maar ze gaat nu eerst naar Sochi om Sven aan te moedigen! Spannend 😉 En ik ga nu bijkomen en nagenieten….

DSC_0087jjk

DSC_0090

DSC_0096

fotoiuoNaomi deed verslag van het event. Binnenkort het filmpje online!

DSC_0176Super lekkere cup cakes met eigen Ruiljekleertjes logo erop, verzorgd door Zilver en Zoet, echt een aanrader!!!

ruiljekleertjes 008

ruiljekleertjes 013

DSC_0039

DSC_0020

ruiljekleertjes 014Ik vertelde over de route die ik heb bewandeld en haalde een aantal belangrijke punten aan in mijn leven die eraan hebben bijgedragen dat ik Kindermodeblog ben begonnen en nu zelfs een eigen app op de markt heb gebracht….

ruiljekleertjes 025

IMG_3883

IMG_3884

IMG_3886

 

[vimeo height=”220″ width=”WIDTH”]http://vimeo.com/85155438[/vimeo]

 

 

ruiljekleertjes 029

ruiljekleertjes 004

ruiljekleertjes 010

ruiljekleertjes 009# trots

ruiljekleertjes 035

DSC_0050

IMG_3898

ruiljekleertjes 046

ruiljekleertjes 050

DSC_0054

ljjkl

DSC_0059

ruiljekleertjes 007

DSC_0103

ruiljekleertjes 036

Als bedankje kregen alle gasten een reep Tony’s chocola mee naar huis….maar zoals je kunt zien, niet om te ruilen maar vooral om lekkerzelf op te eten!

Het was een super geslaagde middag en week! Nu ga ik lekker bijkomen…. Volgende week weer lekker veel stylen en nieuwe blogs over kindermode schrijven!

Vastleggen in volledig scherm 12-8-2013 134231

 

Download hier de app

Tags: ,

0 Reacties

 • door Bianca
  Posted 7 februari 2014 18:03 0Likes

  Het was super leuk en interessant.
  En de chocolade was heerlijk….

  • door Free
   Posted 4 juni 2014 23:06 0Likes

   Ik ben sinds de lancering van Ruiljekleertjes TONY’s verslaafd…. 😉 XX

Plaats een reactie