RUILJEKLEERTJES AVOND IN UTRECHT


Zoals jullie misschien wel weten heb ik vorig jaar (zie filmpje) de Ruiljekleertjes App gelanceerd. Dit is een unieke app waarmee je kinderkleding kunt ruilen. Inmiddels is gebleken dat de app ook veel wordt gebruikt voor het kopen en/of verkopen van kleertjes. Heel handig om op een snelle manier kinderkleding in te ruilen, want het is toch zonde om het maar in de kast te laten verstoffen en de kinderen groeien al zo hard. Ik heb heel veel zin om naast het ruilen op de app ook ‘in het echt’ met jullie te ruilen!

Daarom organiseer ik volgende week in Utrecht op woensdagavond 17 december een Ruiljekleertjes avond. Het wordt een gezellige avond, met een hapje en een drankje, waar je gezellig even langs kunt komen, alleen of samen met een vriendin(nen) om kleertjes te ruilen, te kopen en/of te verkopen. De Ruiljekleertjes avond zal plaatsvinden bij een kinderdagverblijf in de Twijnstraat – een straat waar een heleboel leuke restaurantjes zitten TIP! – en de deuren zijn open van half 18.30 tot 21.00!

Heb je zin om te komen en kleertjes te ruilen, te kopen of te verkopen? Stuur me dan een mailtje om je aan te melden, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar >> frederieke@kindermodeblog.nl

Ik hoop jullie volgende week te zien en kleertjes met jullie te ruilen!!
mockups

Ga naar de website van Ruiljekleertjes

Tags: , , ,