PRACHTIGE KINDERJAS IL GUFO


Tijdens mijn wekelijkse surfrondje viel mijn oog bij de webshop LittleOne op deze prachtige meisjes mantel van de kinderkleding van Il Gufo en die wil ik graag even met je delen. Wat een beauty! De stof, de kleur, het model. Zucht. Het is een lichtgrijze / gebroken witte wollen jas in grof geweven wol. Een geweldige jas voor échte meisjes! Mooi op een slanke outfit, strakke legging of skinny eronder, mooie laarsjes aan en ready to go. Zie jij het ook al voor je? En wel zo fijn, de jas is in de sale.

Over Il Gufo
De kinderkleding van Il Gufo is in Italïe een begrip. In Nederland is Il Gufo erg populair onder de liefhebbers van chique en exclusieve kinderkleding. De collecties zijn voor kinderen van 0 tot 14 jaar en van hoogwaardige kwaliteit. Il Gufo hecht enorme waarde aan de aandacht voor details en de exclusiviteit van de productie. Bekend gezicht van het merk Il Gufo is Kate Moss.

Klik hier voor meer details van deze jas 


Klik hier om de jas te shoppen

OF

doe hier meer inspiratie op in de shop van Littleone

Vind jij deze jas ook zo mooi? 

Tags: ,

Plaats een reactie