KICK’S KERSTOUTFIT


Door: Carlijn

Op de valreep laat ik je Kick’s kerstoutfit nog even zien. De outfit is door mij overigens ook op de valreep aangeschaft. Dinsdagmiddag ben ik met Nanna de stad in gegaan om nog even een leuke (kerst)outfit voor Kick te scoren. Het heeft altijd wel wat om in een nieuwe set aan tafel te zitten met Kerst. Het hoeft wat mij betreft niet eens echt chique te zijn voor zo’n kleine vent, maar gewoon lekker iets nieuws maakt het kerstdiner nèt even iets specialer. En het is natuurlijk ook een goed excuus om  nòg meer nieuws voor mijn mannetje te shoppen 😉 Bij Zara zijn we goed geslaagd. Een low rise jeans,  zit perfect met mooi smalle pijpen. Een marineblauw t-shirt met lange mouw en daar overheen deze donkerblauwe cardigan met rits en patches op de ellebogen, die online al uitverkocht is.

Ik hoop dat jullie allemaal heerlijke kerstdagen gehad hebben!!

Klik hier om deze lowrise jeans te shoppen 

zara kerst kick

 Klik hier om naar Zara Kids te gaan

Alvast een heel gelukkig nieuwjaar allemaal!!!

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie