KINDERKLEDING REVIEW: DAMON OP CREATIVE RECREATION SCHOENEN


Door: Danielle (mama van Damon)

Hallo! Ik ben Danielle 34 jaar, moeder van 2 zoontjes, Damon en Dean. Damon (5) mijn oudste had ik opgegeven om deze schoenen te reviewen omdat hij het leuk vind om te doen en ik zeker wist dat hij deze schoenen helemaal te gek zou vinden.

Binnen 2 dagen stond de postbode voor de deur met het pakketje. Damon zat op school en die zou voorlopig nog niet thuis komen, wachten? Nee, ik kon mezelf niet bedwingen om het pakketje open te maken. Mijn 1ste indruk… Gaaf! De kleur is mooi! En de schoenen zien er stoer, casual en strak uit. Mooie stof en een stevige zool.

Toen Damon uit school kwam heb ik ze laten zien en hij vond de schoenen ook erg cool. Ik legde aan hem uit dat hij kleren kon gaan uitzoeken die hij leuk vind en dat mama dan foto’s van hem gaat maken. Nou dat vond hij wel wat! Het lijkt hem wel wat om op internet te staan en voelt zich net een echt model. (In tegenstelling tot zijn broertje van 3 waar ik nooit een foto van mag maken, grrrrr)

We zijn een paar keer naar buiten gegaan, de tuin in of een rondje in de buurt, dus de schoenen zijn uitvoerig getest en ze lopen ook nog fijn. Ik heb ze nog wel net kunnen redden van een modderpoel, want tja, het blijft wel een ondeugd en modderpoelen zijn verleidelijk.

Ik had nog nooit van het merk Creative Recreation gehoord, maar na wat research op internet zag ik dat ze voornamelijk zwart gebruiken in combinatie met een felle kleur of een print. Die met camo print vinden de boys ook erg cool. Er is ook een mannenlijn dus matchen met papa kan ook! En misschien ook wel fijn: betaalbaar.

Klik hier voor meer schoenen van het merk Creative Recreation

Creative Recreation Schoenen

Creative Recreation Schoenen

Creative Recreation Schoenen

Klik hier voor meer Creative Recreation schoenen

 

Wat vind jij van deze schoenen?

 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie