KINDERKLEDING REVIEW: CREATIVE RECREATION SCHOENEN


Review door: Larissa van Dam. Wat een leuke verrassing!! Toen de doos binnenkwam was ik erg benieuwd wat erin zou zitten, maar omdat zijn naam erop stond wachtte ik totdat Yuri uit school kwam zodat hij zelf kon kijken. Het eerste wat hij zei toen hij de mooie antraciet/zwarte hoge sneaker schoenen met veters eruit haalde was: “COOL”.

Er zat ook een leuke kaart bij om hem plezier met het testen te wensen. Daar wachtte hij geen seconde mee en trok ze gelijk aan. Ze zaten stevig en lekker en stonden perfect: sportief en toch ook wel netjes. Precies de look waar ik het meest van hou! Omdat het merk nieuw voor me was, heb ik even gegoogled en zag dat het in 2002 in Los Angeles is opgericht. De schoenen zijn een trendy tijdloze fusie tussen nette schoenen en sneakers.

Kleren maken de man maar deze Creative Recreation shoes maken het helemaal af! Omdat we altijd al een liefde voor sneakers hebben, kocht ik voor hem altijd Adidas, Puma of Nike. Af en toe probeerde ik verantwoorde maar wel wat saai ogende leren schoenen, maar die bleven altijd weer in de kast staan als een soort museum stukken. Zonde!

Hij heeft in zijn creative recreation sneakershoes gevoetbald en trampoline gesprongen en ze gaan steeds lekkerder zitten! Ze combineren makkelijk, geven goede steun en staan echt cool (minstens net zo belangrijk 😉 ) De neus en hiel zijn versterkt met leer waardoor ze ongetwijfeld nog lang in hele goede staat zullen zijn . Kwaliteit dus!

Voor alle gentleman-boys, voetballers en sneaker stijl lovers! Ze passen overal bij. Bij een jasje met een print shirt eronder en stoere jeans, maar ook bij een nette broek of gekleurde jeans. Wij zijn fan! De hele collectie heeft voor elke smaak een bijpassende schoen. Van stijlvol effen tot hippe neon en zebra- en panterprints. Wij weten waar we voortaan kunnen gaan shoppen! Vanaf nu bij ons dus ook een fusie maar dan tussen zijn favoriete merken als Vingino, No Tomatoes, Mc Gregor en G-sus en happy feet in schoenen van Creative Recreation!!!!

Iedereen een stijlvol en gelukkig 2014 gewenst!!!

Klik hier voor meer details van deze schoenenKlik hier om deze schoenen te shoppen

Wat vind jij van deze schoenen? HOT OR NOT?

 

Tags: ,

Plaats een reactie