NANNA IN HOMIES SWEATER


Een ware musthave onder volwassen fashionista’s, bloggers én stylisten is de Homiés sweater, in het leven geroepen door Brian Lichtenberg. Kids kunnen natuurlijk niet achterblijven en mogen deze musthave ook op hun lijstje zetten. De nieuwe kinderkleding webshop Kleine Fashionista speelt hier slim op in en de trui is dan ook niet aan te slepen. De Homiés sweater is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aangezien ik zelf ook enorm dol ben op coole sweaters moest ik deze musthave met je delen. Nanna in haar Homiés, get inspired!

Klik hier om deze sweater direct te shoppen


 

 Klik hier om deze trui direct te shoppen

OF

Klik hier voor een bezoekje aan Kleine Fashionista 

Wat vind jij van deze musthave?

 

0 Reacties

  • door Fabulous
    Posted 8 december 2013 17:43 0Likes

    Dit moet ik halen voor me schatje!

Plaats een reactie