WINTERINSPIRATIE: CASUAL CHIQUE


Ken je de kinderkleding van Gant al? Bij Gant shop je classy casual kleding voor je kids! Voor jongens vind je er de mooiste overhemden en truien. Een mooi overhemd kan voor de wat oudere boys super stoer zijn, met een leuke blazer en stoere sneakers eronder. Voor de kleintjes is zo’n ‘just like daddy’ overhemd natuurlijk super cute! Ook voor meisjes heeft Gant genoeg in petto, mooie trenchcoats en schattige jurkjes, afgewisseld met wat stoerdere items als één van de ‘rijbroekenstijl’ stretch broeken! Super gaaf met de kleine leren details. Daarnaast zie je bij Gant ook de oh zo leuke sterrentrend terug in diverse items, super hip in combinatie met een classy overhemd of blazer! Oh en niet te vergeten: Gant verkoopt naast kinderkleding ook leuke woonaccessoires, als kussentjes en beddengoed! Ideaal als cadeautje voor tijdens de feestdagen!

Littleone.nl is één van de webshops die dit leuke merk verkoopt, én er zijn nu een aantal mooie Gant items in de uitverkoop bij Littleone!

Klik hier om Gant te shoppen

Gant kids inspiration

Look Gant

Klik hier om Gant te shoppen

Wat vind jij van de collectie van Gant?

Tags: ,

Plaats een reactie