JADE IN LITTLE PIECES


Door: Jo

Er was eens een 20 jaar te laat geboren boho mama met 4 mini me’s: kleding en *hoezo enthousiast?* zelfs het interieur ontgaat niet aan haar fake fur /print/vintage expansiedrift……

De urban trend ten spijt: ik ben niet geboren voor een low joggjeans (hoe doen jullie dat met fietsen?), sneakers (ook al vre-se-lijk in love op de Pendleton X NikeiD collectie; Sinterklaas slaat U mij dit jaar een keer niet over svp!?) en oversized wat-voor-kledingstuk-moet-doorgaan- maar-ook-prima-dienst-kan-doen-als-deken items en stiekem droom ik van een eigen moestuin inclusief bijpassende tuinbroek…. Bent u er nog? Okay, een beetje kort door de bocht, maar hiermee verdedig ik mijn niet altijd begrepen bohemian lifestyle die ik gretig doorvoer in de kasten van Co.

Over verliefd gesproken: totally in love ben ik op Jade’s fake fur Little Pieces gilet die absoluut niet mag ontbreken in de garderobe van je mini: het combineert niet alleen lekker met een jurk of jeans en afzakboots ook maak je die klassieke kerstoutfit net een tikkie pittiger in combinatie met stoere bikerboots. Let wel ik heb ‘t hier over NEP bont: deze surrogaat mama van een angora babymeisje die iedere dag vrolijk rondhuppelt tussen de bende van 4 was nogal geschokt over de beelden en wantoestanden omtrent het verkrijgen van angora….boycotten!

En zo verovert Little Pieces sinds dit seizoen een permanent plekje in de jungle die kledingkast heet. Dit merk gaat ook prima samen met Faye’s *zoooo niet boho* New Balance uitspattingen en Jade’s voorkeur voor meisjesachtige kan-ook-als-verkleedkleding-doorgaan stukken (tule/glitter/glimglim) . Jazeker, mijn meisjes hebben ook zo hun eigen smaak die ze stug trouw blijven, a la mama Jo……peace!

Have a nice week!

Klik hier voor meer details van dit gilet

Little Pieces

Little Pieces fake fur

Little Pieces fake fur gilet

Little Pieces fake fur gilet kidsfashion

Little Pieces fake fur gilet kidsfashion a/w 2013

Little Pieces fake fur gilet kidsfashion a/w 2013 2014

Klik hier om dit giletje direct te shoppen

OF Klik hier om bij Little Pieces te shoppen

 

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Little Pieces?

 

Tags:

Plaats een reactie