KINDERMODETRENDS


De kindermodetrends voor 2014
De kinderkleding voor 2014 is zo gemaakt, zoals kinderen het zelf ook zouden ontwerpen: speels, eigentijds en comfortabel. Geschikt voor spelen en buitenactiviteiten, maar ook stoer en trendy. Opvallend is dat anno 2014 de kinderen naadloos kunnen aansluiten bij de trends uit de volwassenmode. Er zijn nu al tal van leuke voorbeelden te vinden van de trends die we in 2014 zullen zien.

Een knipoog naar volwassenen
Wat opvalt aan de nieuwe kleding voor kinderen voor 2014 is dat de ontwerpers erg goed gekeken hebben naar de trends voor volwassenen. De neonkleuren zowel bij jongens- en meisjeskleding springen er echt uit volgend jaar. Dit komt de vrolijke uitstraling van de kleding alleen maar ten goede. De prints zijn dan ook vrij bijzonder, je ziet bijvoorbeeld dierenpatronen zoals luipaardprints, maar ook trendy grafische prints. Veel gezien zijn ook teksten of quotes op longsleeves. Dit kan stoer gecombineerd worden met casual sweatstof blazer. Er is veel oog voor details. Chique ogende blazers maar dan van zacht sweatstof met catchy details. Een mooie omslag met sterretjes, stippen of een klein strikje maken een kledingstuk af. De kleding heeft een flinke knipoog naar de volwassen kleding, waardoor het geheel een eigenwijze, speelse look krijgt.

Stoer en nooit saai
De jongenskleding voor 2014 mag omschreven worden als stoer en eigentijds. Jongens willen graag kleding waar ze heerlijk in kunnen spelen, goede draagbaarheid tijdens het spelen is van belang. De chinos zijn nog steeds niet uit het straatbeeld weg te denken. Denk aan broeken in aquablauw gecombineerd met een stoer grofgebreid vest. Breisels zie je veel in 2014. Vlotte en eigentijdse hoodies zijn ook veel gezien, behalve dat mooi is geeft dit veel speelcomfort. Ook bij de kleding zie je veel stoere of grappige teksten op de shirts en vesten. Voor de hipste en leukste jongens- en meisjeskleding kijk je bij V&D.

Tags:

Plaats een reactie