SINTERKLAAS BIJ HAPPYSOCKS


Sinterklaas is weer in het land en wat is nou het ideale (schoen)cadeau voor de viering van de verjaardag van de Goed Heilig Man? Sokken! Die kleine teentjes moeten goed warm worden gehouden in de wintermaanden, en daarom zijn sokken altijd een goed cadeau. Lekker zonder schoenen voor de openhaard, in de wandellaarzen voor het zoeken naar kastanjes en walnoten en in de snowboots bij het maken van de ultieme sneeuwpop. Sokken zijn een dagelijks item, en met vrolijke sokken maak je de dag nog net wat leuker!

Het Zweedse sokkenlabel Happy Socks heeft een leuke Sinterklaasactie met een aantal Happy Socks Kids (online) shops. Op verschillende zaterdagen en zondagen in de maand november kunnen kids een bakje met strooigoed ophalen in de winkel. Vindt je koter een gouden Happy Socks munt op de bodem van het bakje, dan wint hij/zij een two-pack Happy Socks! Je kindje blij met strooigoed én misschien wel warme happy sokken voor aan de voetjes, missie geslaagd!

Kans maken op een stel vrolijke Happy Socks die straks trippelend door het huis lopen? Ga dan naar naar één van onderstaande shops.
Kids Department – Online Shop – maand november
Familius – Amsterdam – zaterdag 23 november
Harlekino – Rosmalen – zondag 24 november
First Floor Items – Leiden – zaterdag 30 november

happysocks

HappySocks

HappySock 2

Happy Socks 3 Wil jouw kindje ook een two-pack Happy Socks winnen?

 

Tags: ,

Plaats een reactie