GASTBLOGGER BIANCA: FIND LOCAL GET LOCAL


Door: Bianca

Net als mijn voorgangers heb ik vol enthousiasme gereageerd op de oproep en zie hier…Blogger voor 1 keer. Wat een uitdaging!

Mijn naam is Bianca (31 jaar). Samen met mijn vriend en ons zoontje Beau (alweer 2 jaar) wonen wij in het historische stadje Dokkum (Friesland, Bonifatius, keerpunt Elfstedentocht). Zelf werk ik in de (jeans) detailhandel maar sinds ‘mon petit’ er is, overheerst de liefde voor kinderkleding. De afgelopen 2 jaar ben ik er achter gekomen wat voor mooie en unieke merken er te krijgen zijn. En ik blijf ontdekken..

‘Find local get local” is mijn uitgangspunt, maar ook ik duik af en toe in het ‘web-shoppen” en door het internet is bijvoorbeeld Den Haag opeens een stuk dichterbij. Daar wordt ons (nieuwe) favo merkje ‘Just Bo” verkocht. Het merk is opgezet door de eigenaresse van onlineshop Born2Bseen en komt dus van geheel Nederlandse bodem. Ze werkt met heerlijke zachte basics zowel tops als (baggy) pants en deze zijn er in allerlei mooie natuurlijke kleuren te krijgen. Beau is een beweeglijk jongetje. Fietsen, rennen (vliegen) en dan is er niets fijner dan een baggypants of jogging die tegenwoordig in allerlei prachtige kleuren en prints te verkrijgen zijn. Ik hou ervan! Eentje waar al veel over gesproken is maar die niet mag ontbreken is de ‘Zara” legging. Zo lekker eigenwijs!

Om maar in de Dutch-labels te blijven en waar we elk seizoen wel iets van in de kast hebben hangen is Tumble’N Dry. Zij hebben ook deze winter weer een mooie collectie, jeans blouses met stoere prints, longsleeves met leeuwen koppen en hun prachtige wijnrode kleur die onze kast weer doet opfleuren tussen al dat grijs en blauw. Om het en beetje eigen te maken combineer ik het vaak met een sweatpants, regenlaarsjes of heerlijke warme Uggs (laat de winter maar beginnen).

Inspiratie vind ik (behalve ‘Kindermodeblog” ook) bij ‘urbunmoms’ en ‘bonbonontheblock’, ik hou van hun (urban)stijl en combi’s die zij elk seizoen weer online zetten of posten. Maar de favoriet is ‘kidsroomzuid’ ik vind Daan zijn stijl helemaal te gek!

Iets waar ikzelf ook graag mee bezig ben is lifestyle en daarom wil ik het als laatste over ‘Koeka” hebben. Beau draagt de nieuwste pyjama Finn ‘Drops” en de badjas in de kleur saphire is te cute! Vinden jullie ook niet? Stijlvol vertoeven op de zondagochtend! Koeka heeft me vanaf het moment ‘mom to be” al in de greep. Zij staan bekend om hun prachtige stonewash kleuren, dekens en de lotsofkisses dekbedden. Prachtige katoenen en alles zo mooi afgewerkt! Hun nieuwe wintercollectie 2013/14 heeft alle reden om je kinderkamer weer volledig om te gooien of te vernieuwen!

gastblogger bianca

gastblogger bianca

gastblogger bianca

gastblogger bianca

gastblogger bianca

Bedankt Bianca voor je leuke gastblog!

Wil jij ook gastbloggen voor 1X? Stuur dan een mailtje met je motivatie en foto’s naar monica@kindermodeblog.nl

Tags: , ,

2 Reacties

  • door Mary
    Posted 28 oktober 2013 15:48 0Likes

    Is het nog mogelijk bij de plaatjes de verkoopadressen te krijgen? En ook van die te gekke loopfiets?

  • door Nicolette Breedijk
    Posted 28 oktober 2013 20:21 0Likes

    Leuk geschreven Bianca! Leuke foto's van Beau en mooie kleding.

Plaats een reactie