ZWAANTJE JUUL


Door Jerr:

Je hebt de zwanen legging van Tumble al een paar keer voorbij zien komen op Kindermodeblog. Het laatste nieuws was dat dit geweldige broekje nu ook verkocht wordt in één van onze favoriete webshops namelijk die van Tumble ‘N Dry zelf! In de Girls Lo collectie van Tumble ‘N Dry vind je dit seizoen veel zwaantjes. Super schattig! Zwaantjes op een joggingbroek, legging, truitje of een leuke tuniek, niets is Tumble te gek.

De zwanen legging van Juul kocht ik al in juli. Ik was meteen verliefd op deze legging. Stoere kleuren en toch lieflijk door de schattige zwaantjes. Dus ik nam het broekje gelijk maar mee. Buiten was het 30 graden maar dat deerde me niet. Ik moest en zou het broekje hebben. Ik had niet eens naar de prijs gekeken. Eenmaal bij de kassa schrok ik. Niet omdat het broekje te duur was maar meer omdat ik deze prijs gewoon echt niet bij dit broekje had verwacht. Hij is maar €15.95! Ik kocht het broekje in de maat die Juul op dat moment had -80-. Ik had er dus totaal geen rekening mee gehouden dat het op dat moment nog mooi weer was – en ook nog even bleef-. Gelukkig valt het broekje iets ruimer en kan Juul -nu de herfst in volle glorie aan de gang is- dit über leuke broekje aan. Ik trek het broekje vaak bij haar aan en het is met recht één van mijn favoriete broekjes voor Juul. Ze kruipt graag en veel, en dan is het heerlijk om een donkere broek bij haar aan te hebben! Ook blijft de broek mooi. De legging is al heel vaak gewassen en de zwaantjes blijven er goed uitzien. Dit vind ik echt een must voor kleding met printjes erop. Dus Kindermodeblog fans dit is echt met recht een musthave!

Ik combineer het broekje vooral met lichte natuurlijke tinten. Bijvoorbeeld met dit witte bloesje van de H&M en het crème vest van Primark.

Shop hier dit geweldige broekje van Tumble ‘N Dry

juul in H&M

juul op bank met vest

juul op stoel

juul lekker liggen

 

juul staand

 

Shop hier het zwanenbroekje van Tumble ‘N Dry

OF Klik hier om meer Tumble ‘N Dry te shoppen

 

Wat vind jij van het zwanenbroekje van Juul?

 

 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie