BLAUW OF ZWART?


Toen ik dit jurkje zag in de webshop van Baker Bridge, toen dacht ik even dat hij pikzwart was. Hoewel we ‘de kleur’ zwart steeds meer zien in de kindermode en dit gelukkig ook door steeds meer mensen positief wordt ontvangen, vond ik een donkerblauwe kleur gevoelsmatig beter passen bij Bakerbridge. Het jurkje heeft echt zo’n kleur dat je ziet wat je denkt te zien. Denk je dat ie zwart is, dan zie je zwart en als je denkt dat ie blauw is dan is ie hartstikke blauw. Jullie hebben ook vast wel eens twijfelend met een kleding, is de stof nou blauw of zwart?!

Nanna draagt dit donkerblauwe jurkje met veel plezier! De pasvorm is goed, de stof lekker zacht en hij blijft goed in de was. Je schiet ‘m zo aan! En je kunt dit jurkje eigenlijk heel verschillend ‘afstylen’. Ga je voor een stoere wat ruige look? Draagt er dan een super stoer spijker jackie overheen en zet een coole cap op. Houd je meer van een klassieke, wat ingetogen stijl? Drraag er dan een net colbertje of net jasje bij. Mogelijkheden genoeg! Nanna draagt haar jurkje met een heel tof jasje van Scotch en R’Belle.

Je kunt het jurkje via deze link shoppen

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-80

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-82

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-76

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-81

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-74
Klik hier om meer te zien van Baker Bridge

Wat vinden jullie van dit jurkje?

 

 

Foto’s door Samantha Bosdijk